|
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 5 pranešimai(ų) ] |
|
| Autorius |
Žinutė |
|
Lina
|
Pranešimo tema: dekupažas- vienkomponentis sendinimas Parašytas: Ant Rgs 02, 2008 7:43 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Rgp 31, 2008 12:54 pm Pranešimai: 78 Miestas: Vilnius
|
|
čia aptarinėsime kaip dirbti su vienkomponenčiu sendintoju
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
vyturelis
|
Pranešimo tema: Re: dekupažas- vienkomponentis sendinimas Parašytas: Tre Spa 15, 2008 4:10 pm |
|
Užsiregistravo: Tre Spa 15, 2008 3:58 pm Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
|
Linute, su kokiu vienkomponenciu per kursus dirbom, kai pakabas galerijoje dareme? Esu bandziusi tik Artmanijos vienkomponenti ir tepusi tik teptuku - skilo kvadraciukais... o kursuose gavosi toks grazus skilimas, tepem pirstais ... Taigi, klausimas ar nuo tepimo, ar nuo priemones skilimas priklauso... Aciu :)
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Gintarė
|
Pranešimo tema: Re: dekupažas- vienkomponentis sendinimas Parašytas: Ket Spa 16, 2008 1:02 pm |
|
|
|
Mokytoja, o aš savarankiškai bandžiau ir ne kas man gaunasi. Su teptuku tepiau, gal per mazai?? Ir nieko. Antrą kartą lyg ir gavosi. Trečią kartą kai bandžiau, tai iš vakaro ištepiau ta priemone, o kitą dieną dažus dėjau, tai vel ašarą braukiau. Gal per ilgai džiuvo?
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Lina
|
Pranešimo tema: Re: dekupažas- vienkomponentis sendinimas Parašytas: Ket Spa 16, 2008 9:25 pm |
|
Užsiregistravo: Sek Rgp 31, 2008 12:54 pm Pranešimai: 78 Miestas: Vilnius
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Dominyka*
|
Pranešimo tema: Re: dekupažas- vienkomponentis sendinimas Parašytas: Ant Sau 05, 2010 12:50 am |
|
|
|
Norėjau paklausti, kodėl man labai maži įtrūkimai gaunasi? Ar gali kalti dažai dėl to būti? Nusipirkau pigesnius ir nesigauna;/ O kaip buvau savo mieste pamokėlėje, tai labai gražiai gavosi.
|
|
| Į viršų |
|
 |
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 5 pranešimai(ų) ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|

|
 |